Back to All Events

Träningsrevolution TOUR | Midsommar & yogafrukost i Siljansnäs


  • Siljansnäs Moravägen 192 Siljansnäs Sweden (map)
3B601568-A00A-4B44-AA56-6DF76B010172.JPG

En riktig midsommar, men med träningskläder under folkdräkten! Träningsrevolution tour firar midsommar i Dalarna och vackra Siljansnäs. Kom och var med!

Erika Kits Gölevik och Maria Danielsson bjuder på yoga, familjeträning och föreläsningen "Träningsrevolution – stark inifrån och ut". I priset på söndagen ingår också en snygg t-shirt från Holistic wear (värde 399 kr), dessutom bjuds det lättare frukost, skönt midsommarhäng vid “Garaget” och specialpriser på allt från Deelicious kläder & accessoarer till Erikas bok Lifestyleplanner – 12 veckor till ett skönare jag!


Du köper dina biljetter här:

Midsommarmorgon på Granberget – Fredag 21 juni, 2019
150.00

Midsommarmorgon på Granberget – fredagen 21 juni, 2019

Välkommen att starta midsommarafton med yoga och meditation för insikt och utsikt! En mjuk och skön klass som passar alla, och med en vy som slår det mesta! Erikas yoga är tillåtande och med fokus på prestigelös rörelse och framför allt – att landa en stund med sig själv. Perfekt egenstund innan firandet sätter igång på riktigt.

Tid: kl 7.30 - 8.45.
(Vid dåligt väder flyttas klassen till Garaget.)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Midsommar & yogafrukost i Siljansnäs - Söndag 23 juni, 2019
595.00

Yoga, frukostföreläsning och familjeträning i Dalarna och vackra Siljansnäs – Söndagen 23 juni, 2019

Erika Kits Gölevik och Maria Danielsson bjuder på yoga, familjeträning och föreläsningen Träningsrevolution – stark inifrån och ut. I priset ingår också en snygg t-shirt från Holistic Wear (värde 399 kr), dessutom bjuds det lättare frukost, skönt midsommarhäng vid “Garaget” och specialpriser på allt från Deelicious Kläder & Accessoarer till Erikas bok Lifestyleplanner – 12 veckor till ett skönare jag!.

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett
IMG_4417.jpg

Om Maria: Maria Danielsson är snowboardproffset, tränaren och enteprenören som lämnar alla hon möter med ett leende på läpparna. Med avslappnad energi visar hon att allt är möjligt och att hälsa och träning kan se ut på så många fler sätt en ett månadskort på gymmet. Hon är också grundare av Deelicious som gör svensktillverkade mössor, tröjor och accessoarer to die for!

10_water_erikakitsgolevik_by_delafoi_LR.jpg

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.


Schema:

Fredag 21 juni:
7.30-8.45 | Yoga och meditation på Granberget med Erika. Mjuk och flödande klass. Hämta sann energi för helgen med en stund vänd inåt. “Det händer när du vilar!”

Söndag 23 juni:
08.00 | Yoga vid stranden. En mjuk och flödande klass för en vaken kropp och sinne. Väck dig själv som du skulle väcka någon du tycker om.

9.15 | Frukostföreläsning vid Garaget. “Träningsrevoluton – stark inifrån och ut”

10.30 | Familjeträning vid stranden. ”Rör dig som du vill känna dig” - utomhusträning för kraft, energi och stillhet. Svett, skratt, lite skit under naglarna och djupa andetag. Passar alla åldrar!


Viktig info:

– Ta med en yogamatta eller ett badlakan att yoga på, samt oömma kläder för utomhusbruk.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.