Back to All Events

Holistic run away Lissabon


Följ med mig, Cecilia Gustafsson och proffsiga löpcoacherna Peppe Lindholm och Sanna Hed till Lissabon.

Den här ljuvliga resan är för dig som inte har tid att vara borta en hel vecka men som ändå vill ha en fyllig reseupplevelse som ger ny energi och rekreation! Du får ett Holistic Camp med öppna landskapsvyer, inspirerande löpning och fantastisk yoga- och holistisk träning. Allt i en härlig kombination, eller det som passar just dig, tillsammans med likasinnade i en gemensam avslappnad samvaro. Med en intim grupp på max 50 personer bor vi på en anrik lantgård ute på den portugisiska landsbygden – och får en ”Once upon a time” – upplevelse. Miljön är lantlig och fantastisk en bit utanför Lissabon. Info och bokning sker via
Springtime Travel.

Earlier Event: 11 April
Holistic Freepower instruktörskurs