Träningsrevolution TOUR | Stopp 1 Stockholm
May
4
9:30 am09:30

Träningsrevolution TOUR | Stopp 1 Stockholm

Varmt välkommen till Träningsrevolution Tour Stopp 1 med Erika Kits Gölevik och Cecilia Gustafsson som gästinstruktör.

Erika och Cecilia bjuder på yoga, Soma Move, föreläsning, god mat, skönt häng och inspirerande träning för kraft, energi och stillhet. Allt detta i en av Stockholms finaste lokaler – Färgfabriken.

02_earth_erikakitsgolevik_by_delafoi_LR.jpg

Om Erika: Erika är tränare, yogalärare, författare, föreläsare, journalist och grundare av Träningsrevolution. Under devisen "Jag bryr mig inte om hur du ser ut, jag bryr mig om hur du mår" skapar hon träningspass där du lämnar slitna ideal på hyllan och istället rör dig som du vill känna dig.

IMG_3773.PNG

Om Cecilia: Cecilia är en av Sveriges mest namnkunniga och omtyckta instruktörer och grundare av Holistic Training. Med värme och pricksäkerhet skapar hon träning som mäts i syfte, tillstånd och riktning snarare än vikt, längd, tid eller antal repetitioner.

Viktig information:

- Dagen kostar 1.195 kr inklusive all träning, lunch, fika och en snygg t-shirt från Holistic Wear (värde 399 kr).
- Glöm inte att ange din tröjstorlek när du anmäler dig.
- Ta med en yogamatta.
- Det finns inga duschmöjligheter på plats, men utrymme för enklare ombyte.
- Anmälan och betalning sker via länken nedan.
- Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (som alltid blir till det bättre ;).


BILJETTER & BOKNING
Boka din biljett via den här länken: https://traningsrevolution.confetti.events/


Schema:

09:30 | Yoga med Erika. En mjuk och flödande klass för fysisk och mental närvaro, styrka och mjukhet.

10:45 | Soma Move med Cecilia. Holistisk fysträning för en smart och stark kropp.

11:45 | Lunch med föreläsning "Träningsrevolution, stark inifrån och ut".

13:00 | Träning "Rör dig som du vill känna dig" med Erika. Träning med skratt och svett – för kraft, energi och balans. 

14:00 | Holistic Trainings - Rhythm, Grace & Freepower med Cecilia & Erika.

15:00 | Fika, frågor och häng.

15:45 | Holistic Peace - Yin Yoga med Cecilia & Erika.

View Event →
Holistic Run Away Lissabon
May
9
to 19 May

Holistic Run Away Lissabon

Följ med mig, Cecilia Gustafsson och proffsiga löpcoacherna Peppe Lindholm och Sanna Hed till Lissabon.

Den här ljuvliga resan är för dig som inte har tid att vara borta en hel vecka men som ändå vill ha en fyllig reseupplevelse som ger ny energi och rekreation! Du får ett Holistic Camp med öppna landskapsvyer, inspirerande löpning och fantastisk yoga- och holistisk träning. Allt i en härlig kombination, eller det som passar just dig, tillsammans med likasinnade i en gemensam avslappnad samvaro. Med en intim grupp på max 50 personer bor vi på en anrik lantgård ute på den portugisiska landsbygden – och får en ”Once upon a time” – upplevelse. Miljön är lantlig och fantastisk en bit utanför Lissabon. Info och bokning sker via
Springtime Travel.

View Event →
 Träningsrevolution TOUR | Midsommar & yogafrukost i Siljansnäs
Jun
21
to 23 Jun

Träningsrevolution TOUR | Midsommar & yogafrukost i Siljansnäs

3B601568-A00A-4B44-AA56-6DF76B010172.JPG

En riktig midsommar, men med träningskläder under folkdräkten! Träningsrevolution tour firar midsommar i Dalarna och vackra Siljansnäs. Kom och var med!

Erika Kits Gölevik och Maria Danielsson bjuder på yoga, familjeträning och föreläsningen "Träningsrevolution – stark inifrån och ut". I priset på söndagen ingår också en snygg t-shirt från Holistic wear (värde 399 kr), dessutom bjuds det lättare frukost, skönt midsommarhäng vid “Garaget” och specialpriser på allt från Deelicious kläder & accessoarer till Erikas bok Lifestyleplanner – 12 veckor till ett skönare jag!


Du köper dina biljetter här:

Midsommarmorgon på Granberget – Fredag 21 juni, 2019
150.00

Midsommarmorgon på Granberget – fredagen 21 juni, 2019

Välkommen att starta midsommarafton med yoga och meditation för insikt och utsikt! En mjuk och skön klass som passar alla, och med en vy som slår det mesta! Erikas yoga är tillåtande och med fokus på prestigelös rörelse och framför allt – att landa en stund med sig själv. Perfekt egenstund innan firandet sätter igång på riktigt.

Tid: kl 7.30 - 8.45.
(Vid dåligt väder flyttas klassen till Garaget.)

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett

Midsommar & yogafrukost i Siljansnäs - Söndag 23 juni, 2019
595.00

Yoga, frukostföreläsning och familjeträning i Dalarna och vackra Siljansnäs – Söndagen 23 juni, 2019

Erika Kits Gölevik och Maria Danielsson bjuder på yoga, familjeträning och föreläsningen Träningsrevolution – stark inifrån och ut. I priset ingår också en snygg t-shirt från Holistic Wear (värde 399 kr), dessutom bjuds det lättare frukost, skönt midsommarhäng vid “Garaget” och specialpriser på allt från Deelicious Kläder & Accessoarer till Erikas bok Lifestyleplanner – 12 veckor till ett skönare jag!.

(Pris inklusive moms 6 %)

Quantity:
Köp biljett
IMG_4417.jpg

Om Maria: Maria Danielsson är snowboardproffset, tränaren och enteprenören som lämnar alla hon möter med ett leende på läpparna. Med avslappnad energi visar hon att allt är möjligt och att hälsa och träning kan se ut på så många fler sätt en ett månadskort på gymmet. Hon är också grundare av Deelicious som gör svensktillverkade mössor, tröjor och accessoarer to die for!

10_water_erikakitsgolevik_by_delafoi_LR.jpg

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.


Schema:

Fredag 21 juni:
7.30-8.45 | Yoga och meditation på Granberget med Erika. Mjuk och flödande klass. Hämta sann energi för helgen med en stund vänd inåt. “Det händer när du vilar!”

Söndag 23 juni:
08.00 | Yoga vid stranden. En mjuk och flödande klass för en vaken kropp och sinne. Väck dig själv som du skulle väcka någon du tycker om.

9.15 | Frukostföreläsning vid Garaget. “Träningsrevoluton – stark inifrån och ut”

10.30 | Familjeträning vid stranden. ”Rör dig som du vill känna dig” - utomhusträning för kraft, energi och stillhet. Svett, skratt, lite skit under naglarna och djupa andetag. Passar alla åldrar!


Viktig info:

– Ta med en yogamatta eller ett badlakan att yoga på, samt oömma kläder för utomhusbruk.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.

View Event →
Träningsrevolution TOUR | Sommardag (helg) i Funäsdalen
Jul
20
9:30 am09:30

Träningsrevolution TOUR | Sommardag (helg) i Funäsdalen

  • Grönländaren Vandrarhem & Värdshus (map)
  • Google Calendar ICS

Välkommen till vackra Funäsdalen för en heldag (eller helg) med yoga, vandring och fantastisk fjällmiljö. 

Erika Kits Gölevik och Mikaela Sundbaum bjuder på utomhusträning i fjällmiljö, föreläsning "Träningsrevolution – stark inifrån och ut", yoga och vandring. Dessutom bjuds du lunch, mellanmål och middagsbuffé på mysiga Grönländaren vandrarhem/värdshus.

Du köper din biljett här:

Priset inkluderar en heldag med yoga, träning, föreläsning, vandring och meditation. Dessutom lunch, matigt mellanmål och en gemensam middag med vegansk buffé. Alla deltagare får också en snygg t-shirt från Holistic wear (värde 399 kr).

mikaela1.jpg

Om Mikaela: Mikaela Sundbaun är tränaren som bor i Funäsdalen sedan många år. Hon stortrivs på fjället vare sig det är i ett par löparskor, i kängor, på cykel eller skidor. På vintern driver hon Mikaelas Skidskola och i vintras gjorde hon ett historiskt avtryck genom att för första gången i världshistorien vara teknisk delegat på ett mästerskap i längdskidor tillsammans med en annan kvinna.

Mikaela är kompetent, grundad och personlig i sitt ledarskap. Att slå av telefonen, traska på fjället - oavsett skodon eller årstid- och somna fjällnära, är bland det bästa hon vet. Hon ser fram emot att dela upplevelsen med dig!

erika-funas.jpeg

Om Erika: Erika Kits Gölevik är tränare, yogalärare, journalist och initiativtagare till ”Träningsrevolution”. Du möter henne som hälsoprofil hos bland annat Expressen Hälsoliv, på erikakitsgolevik.se och traningsrevolution.se

Under devisen rör dig som du vill känna dig och med kortsiktiga mål uppmuntrar hon till en syn på träning som släpper prestation och fokus på utseende för att istället landa i det som verkligen gör skillnad: hur vi känner oss och mår. 

Erika har även skrivit böckerna Stark inifrån och ut på 12 veckor, Gymmet utanför dörren & Lifestyle planner – 12 veckor till ett skönare jag.

SOV ÖVER OCH YOGA!

Sova över: Vi kommer att hålla till i finaste tänkbara fjällmiljö med Grönländaren vandrarhem och värdshus som bas. Här sover du i ett enkelrum för 400 kr per natt, dubbelrum 600 kr, 3-bäddsrum 800 kr och 4-bäddsrum 1.000 kr. Boka ditt boende på gronlandaren.se 

Mera yoga: Erika kommer att hålla en yogaklass fredag kväll samt söndag morgon (se schema nedan). En klass kostar 150 kr och betalas på plats. 


Schema:

Fredag 19 juli:
19.00-20.15 | Yinyoga med Erika. En stilla klass för att landa och hitta fysisk och mental närvaro och avspänning.

Lördag 20 juli
09.30 | Yoga. En mjuk och flödande klass för en vaken kropp och sinne. Väck dig själv som du skulle väcka någon du tycker om.

10.45 | ”Rör dig som du vill känna dig” - utomhusträning för kraft, energi och stillhet. Svett, skratt, lite skit under naglarna och djupa andetag.

12.00 | Lunch med föreläsning ”Träningsrevolution – stark inifrån och ut”

14.00-17.30 | Vandring och meditation

18.30 | Gemensam middag med vegansk buffé, mingel och mys.

Söndag 21 juli
07.30 | Morgonyoga. Mjuk och flödande klass för att väcka kroppen med omtanke och närvaro.


Viktig info:

– Ta med en yogamatta och oömma kläder för utomhusbruk.
– Vi reserverar oss för eventuella schemaändringar (alltid till det bättre).
– Bor du i Funäsdalen eller nära? Välkommen att delta på yoga även fredag och söndag. Kostar 150 kr per klass. Drop in!


Om träningsrevolution: Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen. För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.

Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa. Rör dig som du vill känna dig!

Läs Erikas debattartikel i Expressen här.

View Event →

Holistic Freepower instruktörskurs
Apr
11
to 12 Apr

Holistic Freepower instruktörskurs

Vill du undervisa en praktik som ger dina elever glöd, energi och pondus? Som undersöker yang-kvaliteter såsom utåtriktad kraft, tydlighet, hetta och energi - kvaliteter som är motpol till, men lika härliga att få ta del av som det stillsamma och mjuka Yin. Fysiskt tränar du hela kroppen och ökar flexibilitet, kroppskontroll och tonus.

Instruktörsutbildningen är två dagar med möjlighet till egenstudier innan via film, manual och litteratur. Kursen hålls centralt i Stockholm på mysiga Element Spa som ligger överst i Clarion hotel på Södermalm. Du bör ha en tidigare erfarenhet av att undervisa, tex gruppträning, yoga, dans etc.

Tider: Torsdag  10.00-17.30 + Fredag 9.00 - 15.00 

 Efter godkänd instruktörskurs blir du certifierad Freepower instruktör och får rätt att instruera konceptet. Du betalar inte någon månadsavgift, men betalar för uppdateringar av musik och koreografi som kommer att skickas till dig som en fil du hämtar och laddar ner på datorn. Konceptet är reglerat via ett enklare avtal som du får i och med att du anmäler dig. Det innebär i korthet att du inte får vidarebefordra musik och material, att du förbinder dig till att använda den koreografi, musik och knowhow som hör ihop med Freepower, och att du inte använder detta material till annat.

PLATS: Stockholm, Element spa på Clarion Stockholm FRÅN: 3195:-

Intresseanmälan: cecilia@holistictraining.se


View Event →
Holistic Freepower instruktörskurs
Jan
17
to 18 Jan

Holistic Freepower instruktörskurs

Vill du undervisa en praktik som ger dina elever glöd, energi och pondus? Som undersöker yang-kvaliteter såsom utåtriktad kraft, tydlighet, hetta och energi - kvaliteter som är motpol till, men lika härliga att få ta del av som det stillsamma och mjuka Yin. Fysiskt tränar du hela kroppen och ökar flexibilitet, kroppskontroll och tonus.

I samarbete med Holistic Training ger jag instruktörsutbildningar i Holistic Freepower.

Instruktörsutbildningen är två dagar med möjlighet till egenstudier innan via film, manual och litteratur. Kursen hålls centralt i Stockholm på mysiga Element Spa som ligger överst i Clarion hotel på Södermalm. Du bör ha en tidigare erfarenhet av att undervisa, tex gruppträning, yoga, dans etc.

Tider: Torsdag  10.00-17.30 + Fredag 9.00 - 15.00 

 Efter godkänd instruktörskurs blir du certifierad Freepower instruktör och får rätt att instruera konceptet. Du betalar inte någon månadsavgift, men betalar för uppdateringar av musik och koreografi som kommer att skickas till dig som en fil du hämtar och laddar ner på datorn. Konceptet är reglerat via ett enklare avtal som du får i och med att du anmäler dig. Det innebär i korthet att du inte får vidarebefordra musik och material, att du förbinder dig till att använda den koreografi, musik och knowhow som hör ihop med Freepower, och att du inte använder detta material till annat.

PLATS: Stockholm, Element Spa på Clarion hotel FRÅN: 3195:-

Intresseanmälan: [cecilia@holistictraining.se][1]

[1]: mailto:cecilia@holistictraining.se

View Event →